DANIEL DONNERS 

- specialist in het verhelpen van langdurige en onopgeloste (pijn)klachten -

Tarieven

Intake (25min) - Gratis
Uw eerste kennismaking met mij is gratis en geheel vrijblijvend. In deze tijd voeren we een kort onderzoek uit inclusief korte behandeling om te kijken of mijn behandelmethode geschikt is voor uw klachten.

Vervolg consult kort (25min) - 40 euro
Ideaal wanneer u komt met een acute klacht die net pas ontstaan is of die een duidelijk ontstaansmoment heeft. We kunnen dan namelijk in 25 minuten heel specifiek te werk gaan.

Vervolg consult (50min) - 70 euro
Ideaal bij aanhoudende chronische klachten die geen duidelijke oorzaak- gevolgrelatie meer hebben. Dit betekent dat er meer tijd en diepgang vereist is en daarom nemen we ook langer de tijd.

Extra toeslag voor consult aan huis - 15 euro
Bent u, om welke reden dan ook, niet in staat tot in de praktijk te komen kom ik gewoon bij u thuis langs (regio sittard-geleen en parkstad).

Verslaglegging aan derden / Letselschade - 70 euro


Vergoeding

Op dit moment wordt een behandeling door de zorgverzekeraar in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed. U kunt hierover het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Informeert u dan naar de vergoedingen voor een consult ‘niet-gecontracteerde fysiotherapie: zitting manuele therapie’.

Betaling van de behandeling dient u ter plaatse te voldoen. Dit kan middels een betaalverzoek of gewoon contant afrekenen. De behandeling wordt als ‘zitting manuele therapie’ vermeldt op de factuur. Deze ontvangt u direct na de behandeling digitaal, en kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos afmelden. Daarna ben ik helaas genoodzaakt de niet gebruikte tijd in rekening te brengen.

Fysiotherapeutische kosten kunnen in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn. Informeer hiervoor bij de belastingdienst. 

Ik kies er bewust voor om contractvrij te werken. Bent u benieuwd waarom ik dit doe en wat dit voor u betekent? Lees er alles over in de sectie: veel gestelde vragen; waarom contractvrij werken?