DANIEL DONNERS 

- specialist in het verhelpen van langdurige en onopgeloste (pijn)klachten -

Behandelmethode - Stappenplan

1. Uitgebreid Vraaggesprek

Om u zo goed mogelijk te helpen starten we altijd met een uitgebreid vraaggesprek. Hierbij luister ik aandachtig naar uw verhaal om een zo helder mogelijk beeld te vormen van uw klacht(en) en hulpvraag.


2. Grondig Onderzoek - Opsporen Zwakke Schakels

Omdat alles in het lichaam met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloed onderzoeken we het hele lichaam, dus niet alleen de plek waar de pijn zit. Met uiterst precieze testprotocollen sporen we de zwakke schakels in uw lichaam op die verband houden met uw klachten. 

3. Behandeling - Herstellen Zwakke Schakels 

Middels gespecialiseerde behandeltechnieken worden vervolgens de gebieden behandeld die verantwoordelijk zijn voor de zwakke schakels zodat uw lichaam weer in balans komt en uw klachten kunnen herstellen.
4. Evaluatie

Om te kijken of de toegepaste behandeling heeft gewerkt testen we alle aangetroffen zwakke schakels opnieuw. Op het moment dat alle schakels weer optimaal functioneren kan er getraind worden om uw lichaam met zijn hernieuwde balans belastbaarder te maken. In deze fase zijn de klachten meestal grotendeels opgelost. 


5. Nazorg

Voor een blijvend resultaat geef ik u inzicht in hoe het lichaam werkt. Denk hierbij aan adviezen omtrent beweging, voeding en leefstijl. Op deze manier bent u in staat om goed voor uw lichaam en uw gezondheid te blijven zorgen.