DANIEL DONNERS 

- specialist in het verhelpen van langdurige en onopgeloste (pijn)klachten -

Mijn Verhaal

  • Fysiotherapeut
  • Master Manueeltherapeut
  • Advanced Mylogenics Practitioner
  • Master NKT Practitioner

 


Ik ben Daniël Donners. Gelukkig getrouwd en trotse vader van Dex. Van kleins af aan heb ik altijd een grote passie gehad voor sport en gezondheid. Mijn hele jeugd heb ik gevoetbald, waarvan 4 jaar in jeugdteams bij Fortuna Sittard. Als voetballer heb ik helaas een aantal ongelukkige blessures opgelopen waardoor ik regelmatig bij de Fysiotherapeut kwam. Dit inspireerde me dusdanig dat ik besloot hier zelf mijn vak van te maken. Graag wilde ik mijn passie voor sport en gezondheid combineren met het helpen van mensen en zo werd mijn passie mijn werk!

Na 4 intensieve opleidingen en 15 werkjaren in loondienst is de tijd aangebroken om mijn lang gekoesterde droom te verwezenlijken, het starten van een eigen praktijk.  Een praktijk volledig gedreven op passie, waarin ik al mijn kennis en kunde kan gebruiken om u als client verder te helpen. Een praktijk die ik kan voeren op mijn manier met een eigen visie en een geheel uniek behandelconcept

Naast mijn werk besteed ik vooral veel tijd aan mijn gezin en houd ik me regelmatig met sport bezig. Ik fiets en ren graag in de buitenlucht en doe wekelijks aan krachttraining om mijn lichaam sterk te houden. Verder ben ik erg bewust bezig met voeding en leefstijl zodat ik me mentaal en fysiek zo optimaal mogelijk voel. Op deze manier kan ik het maximale uit mijn leven halen. Om u als client te helpen en te ondersteunen gebruik ik deze kennis vanzelfsprekend als onderdeel van de behandelingen in mijn praktijk.

  

 Titels - Opleidingen